First Spear Strandhögg SAPI-cut PC Multicam

Helt klart en av de mest innovativa och snabbaste västarna på marknaden. Anpassad för SAPI/ESAPI/SPEAR keramplattor med perfekt passform i respektive storlek (S-XL). Plate carriern kan också förses med mjuka NIJ III-paneler.
Cummerbund kan förses med både paneler och plattor.
Försedd helt med First spears 6/12-system, vilket minimerar vikten och ger en mer slimmad utsida. Också försedd med FS Tubes, ett helt genialiskt system som gör på och avtagning snabb, och framförallt möjliggör extremt snabb dumpning utan att behöva fippla med kabel/kardborre.
Strandhögg är försedd med mjuk vaddering på insidan, avsett att användas då man enbart bär plattor och inga paneler. När paneler bärs (eller om man vill slimma västen ytterligare) kan vadderingen lätt tas bort.
Kraftig löstagbar vaddering på axlarna. Löstagbara snabbadaptrar för ECP-ryggsäcken.
Draghandtag i nacken som kan fästas in med kardborre.

Storlekarna motsvarar storleken på SAPI-plattorna. En large strandhögg passar alltså large SAPI.

Här finner du en lättförstådd förklaring till 6/9, 6/12 och MOLLE:
FirstSpear Pocket Attachment Options

Vikt: 770 gram.
Material: Jacquard vävd Multicam®-webbing. Spännen från Nexus.
Made in the USA.First Spear grundades av Carver och hans gäng. De skapade Eagle industries, men när Eagle blev för stora, långsamma och uppköpta av en industriell aktör hoppade de av. First Spear är extremt snabba och innovativa. De fokuserar på låg vikt, slitstarka material och innovativ design. First Spear är för de som ställer de absolut högsta kraven. De senaste innovativa designerna är FS Tubes, som underlättar dumpning, och FS 6/12 som är en förbättring av MOLLE/PALS. De flesta av First Spears produkter finns i svart, coyote, Multicam®, ranger green och AOR 1/2 (AOR endast för auktoriserad personal).


Tillverkad med äkta Crye Precision MultiCam® licensierat tyg. Detta ger en kvalitetsstämpel inte bara på färgerna och mönstret men även materialet. Crye Precisions MultiCam® får anses vara ett av de modernaste mönsterna i världen just nu och har en inte försumbar elitstatus då det föredras av SF-förband världen över.


Denna produkt tillhandahålls av Neptunus Hav och Land. Neptunus levererar produkter och tjänster riktade till myndigheter såsom försvar, kustbevakning och polis. Företagets sammansättning erbjuder spetskompetens och utrustningsexpertis för luft-, land-
och marinbaserad verksamhet.
Personerna bakom Neptunus besitter en otroligt bred och gedigen erfarenhet från oliak förband inom Försvarsmakten.
Röda Stjärnan erbjuder stolt Neptunus sortiment för konsumenter och mindre företag.

Pris: 4199 kr

Gör ditt val här!


Samtliga bilder

Stridsutrustning: First Spear Strandhögg SAPI-cut PC MulticamStridsutrustning: First Spear Strandhögg SAPI-cut PC MulticamStridsutrustning: First Spear Strandhögg SAPI-cut PC MulticamStridsutrustning: First Spear Strandhögg SAPI-cut PC MulticamStridsutrustning: First Spear Strandhögg SAPI-cut PC MulticamStridsutrustning: First Spear Strandhögg SAPI-cut PC Multicam

Viktig information

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 2725

Kommentarer om produkten

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skriv en egen kommentar