First Spear M4 Single 6/12 Ranger Green

Klassisk magasinsficka i ny tappning. Innovativa material och first spears design tar denna typ av ficka till nästa nivå.
Rymmer 2st magasin av M4-typ. Dräneringshål i botten. Resår runt gör att magasinet sitter fixerat även då man bara har ett i fickan.
Låg vikt.

Försedd med FS 6/12, ej kompatibel med MOLLE/PALS, endast med FS 6/12.
Här finner du en lättförstådd förklaring till 6/9, 6/12 och MOLLE:
FirstSpear Pocket Attachment Options

Vikt: 60 gram.
Material: 330D Cordura.
Made in the USA.

Produktens NIR-signatur
NIR
Vi anser denna produkt vara: NIR-anpassad
Motivering: Denna produkt är uppbyggd på samma sätt som försvarsmaktens fickor, men tyg som har en låg NIR-reflektion och kantband som har en något mindre reflektionsgrad än billigare produkter. Bilden, som är i svart-vit NIR, visar produkten på en M90 fältjacka bredvid en stridsväst 2000. Denna ficka är högst upp till höger.

Med en produkts NIR-signatur avses hur den upplevs i en bildförstärkare/NVG. Detta är viktigt för kunder som verkar dolt i en NIR-miljö. Vi har en produktbild som visar produkten i NIR-spektrumet samt en reflektionsskala.
Mer kan du läsa här: Rodastjarnan.com/nir_signatur

First Spear grundades av Carver och hans gäng. De skapade Eagle industries, men när Eagle blev för stora, långsamma och uppköpta av en industriell aktör hoppade de av. First Spear är extremt snabba och innovativa. De fokuserar på låg vikt, slitstarka material och innovativ design. First Spear är för de som ställer de absolut högsta kraven. De senaste innovativa designerna är FS Tubes, som underlättar dumpning, och FS 6/12 som är en förbättring av MOLLE/PALS. De flesta av First Spears produkter finns i svart, coyote, Multicam®, ranger green och AOR 1/2 (AOR endast för auktoriserad personal).


Denna produkt tillhandahålls av Neptunus Hav och Land. Neptunus levererar produkter och tjänster riktade till myndigheter såsom försvar, kustbevakning och polis. Företagets sammansättning erbjuder spetskompetens och utrustningsexpertis för luft-, land-
och marinbaserad verksamhet.
Personerna bakom Neptunus besitter en otroligt bred och gedigen erfarenhet från olika förband inom Försvarsmakten.
Röda Stjärnan erbjuder stolt Neptunus sortiment för konsumenter och mindre företag.


Lagerstatus just nu

Webbshop1 st

Samtliga bilder

Stridsutrustning: First Spear M4 Single 6/12 Ranger GreenStridsutrustning: First Spear M4 Single 6/12 Ranger GreenStridsutrustning: First Spear M4 Single 6/12 Ranger GreenStridsutrustning: First Spear M4 Single 6/12 Ranger Green
Pris: 99 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 25 kr
Posten25 kr
Privpak39 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 3528

Kommentarer om produkten

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skriv en egen kommentar