First Spear M4 3-Mag Ranger Shingle 6/9 Multicam

Ruskigt snabba fickor som pressar ned vikt och volym. Använder FS 6/9-systemet som är full kompatibelt med MOLLE/PALS, men som inte använder tryckknapp, onödig webbing eller skrymmande polymerförstärkning. Vikten pressas ned och framförallt får man en ficka som sitter ännu närmare kroppen och minskar din signatur och bulk.
Webbing på utsidan, dräneringshål i botten och förstärkning/friktion på insidan.
Vikt: 138 gram.
Material: 330D True-print Cordura och Jacquard vävd Multicam®-webbing.
Made in the USA.

Här finner du en lättförstådd förklaring till 6/9, 6/12 och MOLLE:
FirstSpear Pocket Attachment Options

First Spear grundades av Carver och hans gäng. De skapade Eagle industries, men när Eagle blev för stora, långsamma och uppköpta av en industriell aktör hoppade de av. First Spear är extremt snabba och innovativa. De fokuserar på låg vikt, slitstarka material och innovativ design. First Spear är för de som ställer de absolut högsta kraven. De senaste innovativa designerna är FS Tubes, som underlättar dumpning, och FS 6/12 som är en förbättring av MOLLE/PALS. De flesta av First Spears produkter finns i svart, coyote, Multicam®, ranger green och AOR 1/2 (AOR endast för auktoriserad personal).


Tillverkad med äkta Crye Precision MultiCam® licensierat tyg. Detta ger en kvalitetsstämpel inte bara på färgerna och mönstret men även materialet. Crye Precisions MultiCam® får anses vara ett av de modernaste mönsterna i världen just nu och har en inte försumbar elitstatus då det föredras av SF-förband världen över.


Denna produkt tillhandahålls av Neptunus Hav och Land. Neptunus levererar produkter och tjänster riktade till myndigheter såsom försvar, kustbevakning och polis. Företagets sammansättning erbjuder spetskompetens och utrustningsexpertis för luft-, land-
och marinbaserad verksamhet.
Personerna bakom Neptunus besitter en otroligt bred och gedigen erfarenhet från oliak förband inom Försvarsmakten.
Röda Stjärnan erbjuder stolt Neptunus sortiment för konsumenter och mindre företag.

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st

Samtliga bilder

Stridsutrustning: First Spear M4 3-Mag Ranger Shingle 6/9 MulticamStridsutrustning: First Spear M4 3-Mag Ranger Shingle 6/9 Multicam
Pris: 399 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 21 kr
Posten21 kr
Privpak39 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 3390

Kommentarer om produkten

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skriv en egen kommentar