Fast Carb Helmet Grön

Stabil hjälm tillverkad i ABS-plast. Den har en rejäl hakrem som vadderad vid hakan för optimal komfort. Hjälmen är ställbar i nacken och passar därför de flesta utan problem.
Inuti hjälmen finns fyra kuddar som kan flyttas runt eller tas bort helt, två extra kuddar som kan fästas inuti på hjälmens sidor medföljer.
Den är utrustad med railsystem för smidigt fäste av NVG, lampor, kameror etc.
Längsmed hjälmens sidor finns kraftiga resårband som kan fästas fram i hjälmen. Dessa är till för att minimera ev. vibrationer och dylikt som kan uppstå vid användning av NVG och fästs enkelt i utrustningen. De fungerar även som en lanyard så att man inte tappar sin NVG om man skulle fastna med den någonstans och railfästet släpper.
Hjälmen har kardborre i mitten samt bak för fäste av t.ex. patchar eller V-Lite.

Hjälmen är utseendemässigt lik Ops-cores FAST Carbon-hjälmar, denna och liknande typer ses bl.a. i filmen "Zero Dark Thirty" samt spelen "Medal of Honor Warfighter" och "Ghost Recon: Future Soldier". Observera dock att denna hjälm vi säljer är för airsoft, samling, display eller film och inte har någon skyddsnivå.


Notera att på bilden inuti samt den på railadapterna så är de tagna från hjälmfärgen tan


Tryck här för att lära dig måla ett tufft Snakeskin-camo!

Lagerstatus just nu

Webbshop4 st

Samtliga bilder

Stridsutrustning: Fast Carb Helmet GrönStridsutrustning: Fast Carb Helmet GrönStridsutrustning: Fast Carb Helmet GrönStridsutrustning: Fast Carb Helmet GrönStridsutrustning: Fast Carb Helmet GrönStridsutrustning: Fast Carb Helmet GrönStridsutrustning: Fast Carb Helmet Grön
Pris: 679 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 3790

Kommentarer om produkten

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skriv en egen kommentar