Fast Carb Helmet AOR1

Stabil hjälm tillverkad i ABS-plast. Den har en rejäl hakrem som vadderad vid hakan för optimal komfort. Hjälmen är ställbar i nacken och passar därför de flesta utan problem.
Inuti hjälmen finns fyra kuddar som kan flyttas runt eller tas bort helt, två extra kuddar som kan fästas inuti på hjälmens sidor medföljer.
Den är utrustad med railsystem för smidigt fäste av NVG, lampor, kameror etc.
Längsmed hjälmens sidor finns kraftiga resårband som kan fästas fram i hjälmen. Dessa är till för att minimera ev. vibrationer och dylikt som kan uppstå vid användning av NVG och fästs enkelt i utrustningen. De fungerar även som en lanyard så att man inte tappar sin NVG om man skulle fastna med den någonstans och railfästet släpper.
Hjälmen har kardborre i mitten samt bak för fäste av t.ex. patchar eller V-Lite.

Hjälmen är utseendemässigt lik Ops-cores FAST Carbon-hjälmar, denna och liknande typer ses bl.a. i filmen "Zero Dark Thirty" samt spelen "Medal of Honor Warfighter" och "Ghost Recon: Future Soldier". Observera dock att denna hjälm vi säljer är för airsoft, samling, disply eller film och inte har någon skyddsnivå.

Detta är en kinavariant av AOR1 vilket innebär att mönstret samt färgen kan skilja sig något från originalet.


Notera att på bilden inuti samt den på railadapterna så är de tagna från hjälmfärgen tan

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st

Samtliga bilder

Stridsutrustning: Fast Carb Helmet AOR1Stridsutrustning: Fast Carb Helmet AOR1Stridsutrustning: Fast Carb Helmet AOR1Stridsutrustning: Fast Carb Helmet AOR1Stridsutrustning: Fast Carb Helmet AOR1Stridsutrustning: Fast Carb Helmet AOR1Stridsutrustning: Fast Carb Helmet AOR1
Pris: 749 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 3788

Kommentarer om produkten

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skriv en egen kommentar